Home Masina de erbicidat
Masina de erbicidat
Masina de erbicidat PDF Imprimare Email
Masina de erbicidat
Scris de adrian86   
Marţi, 15 Martie 2011 06:46
Masina de erbicidat a revolutionat agricultura prin efectul care il are asupra buruienilor. Acestea sunt folosite pentru raspandirea pesticidelor pentru inlaturarea buruienilor nedorite din cadrul culturilor dumneavoastra. In prezent dunt foarte raspandite in intreaga lume si reprezinta unul din utilajele des intalnite in cadrul unei ferme.

Intalnim doua tipuri de masina de erbicidat : vrianta tractata si varianta autopropulsata. Varianta tractata este sub forma unei remorci care se ataseaza unui tractor agricol. Masina de erbicidat tractata beneficiaza de un bazin din polietilena de 4000 de litri, sistem de pulverizare cu corpuri simple, filtre de aspiratie si presiune, rampa de 13/24 metri cu sistem de inclinare si supensie si ecartament reglabil 1.8 m, 2 m si 2.1 m.

Masina de erbicidat autopropulsata nu necesita un tractor, este mult mai scumpa si beneficiaza de mai multe caracteristici. Printre aceste caracteristici ale unei masini de erbicidat autopropulsate mentionam: dotarea cu motoare cuprinse intre 200 si 300 de cai putere, suspensie cu perna de aer pe fiecare roata, viteza maxima de deplasare de 40 de km/h, bazin de 4000 de litri norminal si multe altele.

Numeroase oferte pentru masina agricola de erbicidat pe care le gasim pe piata ne fac sa ne gandim de multe ori inainte de achizitionarea un asemenea utilaj. Pretul destul de ridicat este al factor care trebuie luat in considerare atunci cand dorim cumpararea unei masini de erbicidat.

Exista insa si firme specializate in inchirierea unor asemenea utilaje in cazul in care o utilizare minima nu ne permite sa achizitionam propia masina de erbicidat . Tot cee a ce aveti de facut este sa luati legatura cu una din numereoasele firme dee inchieireri de utilaje agricole si sa cereti informatii cu privira la masina de erbicidat dorita.
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com