Home Masina agricola de erbicidat
Masina agricola de erbicidat
Masina agricola de erbicidat PDF Imprimare Email
Masina agricola de erbicidat
Scris de adrian86   
Marţi, 15 Martie 2011 06:46
Masina agricola de erbicidat este folosita pentru raspandirea perticidelor pe culturile agricole. Acestea pot fi de doua tipuri: autopropulsate sau tractate. Prin raspandirea pesticidelor masina agricola de erbicidat ajuta la inlaturarea plantelor nedorite din preajma culturilor, fara a afecta prea tare cultura in sine. Au fost create diferite tipuri de pesticide pentru diferitele culturi disponibile.

Masinile agricole de erbicidat au in componenta o pompa care realizeaza presiunea pentru ca substantele sa fie eliminate sub forma de jet prin orificiile bratelor. Bratele acestor masini agricole de erbicidat pot acolperi o lungime de peste 10 metri pentru a realiza o acoperire mai eficienta si pentru a reduce numarul de drumuri pe care utilajul trebuie sa le efectueze.

In cazul in care dorim sa achizitionam o masina agricola de erbicidat putem sa apelam la mai multe surse pentru a gasi ceea ce ne dorim. Internetul reprezinta ccea mai buna solutie pentru gasirea unui anunt de masini agricole de erbicidat. Putem naviga pe site-urile diversilor producatori de aceste utilaje pentru a vedea caracteristicile fiecarora. Aceasata ne poate ajuta sa facem comparatii intre caracteristicile, evidentiind punctele forte si punctele sabe ale acestor utilaje.

In cazul in care achizitionarea unei masini agricole de erbicidat noi vi se pare mult prea costisitioare pentru ceea ce ati dori dumneavoastra sa cheltuiti, puteti de asemenea sa va indreptati atentia catre cele second hand. Multe magazine se ocupa cu vanarea unor astfel de produse. Pretul uneori poate sa fie chiar si la jumatate cimparativ cu cel al unei masini agricole de erbicitat noi noute.

Insa aveti grija ceea cce cumparati, intotdeauna produsele second hand au mascate anumite defecte care uneori pot fi iremediabile. La fel este si in cazul masinilor agricole de erbicidat . Fii un bun cumparator si intereseaza-te in amantunt despre masina agricola de erbicidat pe care doresti sa o achizitionezi.
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com